Onze kwekers in beeld:

Wij zijn vakmensen: ieder gespecialiseerd in onze eigen teelten, met onze eigen identiteit en opererend onder onze eigen naam. Binnen KANplant bundelen wij onze krachten om met elkaars kennis en ervaring te blijven innoveren.

Kwekerij ‘t Kleintje   Huissen

Primula’s, violen en perkplanten

Op 4h glas worden primula’s, violen en perkplanten gekweekt. Om kwalitatief een goed product te leveren wordt het zaad ingekocht en wordt alles zelf gezaaid met behulp van moderne machines. Het gehele jaar worden planten gezaaid en geteeld voor zowel het binnenland als het buitenland.

Derksen Plant   Bemmel

Cactussen en succulenten

Gespecialiseerd in cactussen en succulenten én in meedenken met de klant! Wij bieden volop mogelijkheden om de klant te ontzorgen met toegevoegde waarde.

Escaro Plants   Ressen

Sedums, sempervivum, echeveria, primula en bellis

Handelskwekerij Escaro is een familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring in de potplantenteelt. Onze doelstelling is potplanten produceren van een hoge kwaliteit voor de betere exporteurs, tuincentra en winkeliers tegen een eerlijke prijs. Ons product wordt duurzaam gekweekt. Wij voldoen aan de eisen van MPS en zijn dan ook MPS A+ en MPS GAP gecertificeerd.
Wij kweken het hele jaar diverse sedum soorten, sempervivum en echeveria. In het voorjaar hebben we daarnaast ook nog de primula en bellis.

GroWplant   Bemmel

Groene kamerplanten, palmen en bloeiende seizoensproducten

Een dynamisch familiebedrijf waar op de meest slimme, flexibele en duurzame manier planten worden gekweekt en verhandelt. Al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het produceren van een breed assortiment tropische planten en seizoen producten. Wij richten ons voornamelijk op de middelgrote termijnorders bestemd voor retail, bouwmarkten en grootwinkelbedrijf en discounters.

Hofstede Hovaria   Bemmel

Hortensia’s en groene & bloeiende specialties

De specialist in specialties van Hydrangea, Alocasia, blad-Begonia, Streptocarpus, Saintpaulia, Poinsettia en nog veel meer. Altijd iets bijzonders!

Als 4e generatie potplantenkweker is Wilko Hofstede een echte plantenliefhebber met een passie voor een brede collectie bijzonderheden van meerdere plantenfamilies.
Elke maand komt er wel weer iets nieuws uit de kwekerij!

Karma Plants   Bemmel

Anthuriums en botanische groene planten

Sinds 2000 onderscheidt Karma Plants zich in de markt met haar hoogwaardige Anthuriums. Om de klanten nog beter en specifieker te kunnen bedienen, worden naast Anthuriums nu ook andere tropische kamerplanten gekweekt. Dit leidt tot een prachtig en divers assortiment aan tropische kamerplanten onder het merk ‘Karma Selections’, waarmee de bekende ‘Karma kwaliteit’ borg staat. Het assortiment is met de grootst mogelijke zorg en vele voorafgaande tests samengesteld.

Kuipplantenkwekerij Beijer   Bemmel

Eucalyptus

Kwaliteit, betrouwbaarheid en plezier hebben in wat we doen, hebben wij hoog in het vaandel staan.

Handelskwekerij Kregting   Bemmel

Pelargonium, perkgoed, Poinsettia

Kweker van Pelargoniums, diverse perkgoed producten en specialist in Euphorbia Pulcherrima (Poinsettia’s) in kleine potmaten.
Daarnaast bewortelen wij voor diverse leveranciers stekmateriaal.

Hedera Kwekerij Rikken   Bemmel

Hedera

Het bedrijf is in 1928 opgericht door Jan Rikken in Lent en vervolgens onder leiding van de twee zonen Henk en Jacques Rikken verder uitgebouwd. In 1997 is gestart met het kweken van hedera’s. Met de opening van het nieuwe bedrijf op Bergerden in 2004 heeft Pim Rikken als derde generatie het bedrijf overgenomen.

Potplantenkwekerij A.P. van Ewijk   Ressen

Selaginella en eenjarige zomerbloeiers

Potplantenkwekerij A.P. van Ewijk is gespecialiseerd in het kweken van Selaginella en eenjarige zomerbloeiers van hoge kwaliteit waarbij onze focus ligt op het meedenken met de klant.

Van Tilburg Hortensia’s   Groessen

Hortensia

Een echt familie bedrijf dat al meer dan 30 jaar is gespecialiseerd in de teelt van halfwas en bloeiende Hortensia’s.
Onze hortensia’s worden van stek tot eindproduct met veel passie door ons team op een duurzaam en verantwoorde wijze geproduceerd, met veel aandacht voor mens en milieu.

Wij zijn MPS GAP gecertificeerd.

Willemsen Weijs   Gendt

Flapjack, Pinpalm, Calceolaria en Echeveria

Een kwekerij met een familiehistorie van meer dan 60 jaar, kweekt Flapjack (Kalanchoë thyrsiflora), Pinpalm (Pachypodium lameri), Calceolaria en Echeveria. Elke fase van de opkweek wordt door ons zelf gedaan. Dit past in ons streven naar optimale kwaliteit. Wij zijn een MPS GAP en GRASP gecertificeerd bedrijf.